Freelance jobs | ZZP jobs | Freelancer

FRIEZOE

Opdrachtgever

GET IN TOUCH

Freelancers
Freelance jobs

Registreer uzelf in minder dan 1 minuut!

Opdrachtgever

Wij verbinden  u via Friezoe.com

Zoekt u een freelancer, ZZP'er of interim professional? Wilt u bovendien volledig gratis een opdracht plaatsen op ons platform? Dat kan ... registreer u vandaag nog!


Ondernemers, bedrijfsleiders, HR professionals en recruiters hebben soms nood om een tijdelijke of zeer gespecialiseerde medewerker aan te trekken.


Bij Friezoe.com hebben Opdrachtgevers de mogelijkheid om op een eenvoudige manier de ideale kandidaat te vinden. Het is VOLLEDIG GRATIS voor opdrachtgevers. Geen vergoeding voor het plaatsen van een opdracht, geen vergoeding voor het vinden van de ideale kandidaat. Friezoe.com werkt geheel vrijblijvend.


Opdrachtgevers kunnen ongelimiteerd freelance jobs, freelance opdrachten en interimopdrachten plaatsen én beheren in één portaal. U beslist zelf, zonder onze inmenging, wat u juist nodig hebt en plaatst de opdracht.


Nadien selecteert u uit de verschillende reacties de geschikte kandidaat en plaats de opdracht op inactief.

Doordat freelancers voor tal van opdrachtgevers opdrachten uitvoeren, beschikken ze over veelzijdige en waardevolle kennis en ervaring. Ze zijn gemotiveerd en zelfstandig. Hun werk dient in het oog te springen tussen de concurrentie, ze zijn verantwoordelijk voor hun eigen imago.


U kiest het profiel dat het beste aanleunt bij uw wensen en zet deze kandidaat aan de slag. Friezoe.com mengt zicht niet in de debatten tussen opdrachtgever en uitvoerder. Jullie communiceren rechtstreeks over opdracht, deadline, verloning..  Registreer gratis en overtuig uzelf!

 

Heeft u een opmerking, tip of suggestie op Friezoe nog beter te maken? Aarzel dan niet om ons te contacteren.


Copyright 2020 © - Alle rechten voorbehouden - Gebruikersvoorwaarden