Freelance jobs | ZZP jobs | Freelancer

FRIEZOE

Freelancer - ZZP'er

GET IN TOUCH

Freelancers en ZZPers vinden de beste jobs op friezoe.com.

Freelances opdrachten voor freelancers en ZZPers.

Freelancers
Freelance jobs

Registreer uzelf in minder dan 1 minuut!

Freelancer of ZZP'er

Wij verbinden  u via Friezoe.com

Werkt u als freelancer, zzp'er of interim professional? Dan is FRIEZOE het ideale platform om een nieuwe opdracht te vinden.


Freelancers, ZZPers, contractors en interim professionals zoeken naar opdrachten die hen interesseren en selecteren simpelweg op basis van naam, categorie en/of  regio. Via e-mail wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van opportuniteiten aan de hand van de opgegeven voorkeuren.

 

U kunt gratis alle freelance jobs en freelance opdrachten bekijken. Om contact op te nemen met de opdrachtgever dienen ze een Friezoe abonnement te hebben. De communicatie tussen de opdrachtgever en u verloopt rechtstreeks zonder tussenkomst van Friezoe.com


Wat Friezoe doet is niet nieuw. Het is wel veel voordeliger dan concurrentiële sites. Probeer Friezoe.com uit en registreer u gratis!Abonnementen zijn er in 3 formules:

- 180 dagen: 30 euro excl. BTW

- 360 dagen: 40 euro excl. BTW

- 720 dagen: 50 euro excl. BTW

 


Abonneer uzelf makkelijk en snel via onze webshop.Na ontvangst van uw betaling krijgt u toegang tot de contactgegevens van de opdrachtgevers op het platform. Na enkele dagen zal uw factuur beschikbaar zijn via het platform.


Copyright 2020 © - Alle rechten voorbehouden - Gebruikersvoorwaarden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren